معرفی گل آنتوریوم
چـقـدر مفـید بـود ؟
moarefy gholantoriyom irnab ir معرفی گل آنتوریوم

معرفی گل آنتوریوم

نیازها:

نور: گیاه از تابش مستقیم افتاب رنج میبرد،بهترین نور برای ان نور غیر مستقیم کنار پنجره است.

دما : تامین درجه حرارت ۲۱ درجه ی سانتیگرادی در تمام طول سال برای این گیاه مطلوب است، حداقل درجه حرارت در زمستان ۱۶ درجه است،قبل از ظهور گلها در بهار حدود ۶ هفته در زمستان به ان سرما بدهید.(با درجه حرارت ۱۶ درجه ای) در صورت وجود هوای گرم و خشک رشد متوقف میشود.

آبیاری : در بهار و تابستان بین دو ابیاری خاک خشک شود ،ابیاری در زمستان هفته ای یک بار کافی است.

رطوبت: به رطوبت زیادی نیاز ندارد،در بهار و تابستان هر روز غبارپاشی کنید،در زمستان هفته ای دوبار کافی است،با ریختن اب در زیر گلدانی سنگریزه دار رطوبت دائمی و پایدار ایجاد کنید،مواظب باشید ته گلدان با اب در ارتباط نباشد.

تغذیه: کمبود عناصر غذایی در خاک را با تغذیه ی مصنوعی هر دو هفته یکبار با کودهای مخصوص آنتوریوم طبق دستور فروشنده یا سازنده جبران کنید.

خاک مناسب: بهترین خاک برای رشد ریشه ترکیب خاک ارکیده با خاک بنفشه هست .

تعویض گلدان ها: پس از اتمام دوران گل دهی در زمستان اقدام به تعویض گلدان ها نمایید،دقت کنید که در هر حال گلدان باید دارای زه کش مناسب باشد.

تمیزنمودن برگها: برای تمیز نمودن برگها از پارجه یا اسفنج مرطوب استفاده کنید،در صورت نیاز به مواد براق کننده ی شیمیایی فقط هر ماه یکبار استفاده کنید.

تکثیر گل آنتوریوم: از طریق کاشت بذر و تقسیم بوته ای در سال های اینده

گلدهی: دوستان عزیز هرچی این گیاه بیشتر بره به سمت پاجوش دهی، کمتر گل میده ، سعی کنید دائم پاجوش هاشو ازش جدا کنید و از همه مهمتر سه گرم آهن رو با یه قرص ال دی ترکیب کنید و توی یه لیتر اب حل کنید و بهش بدید، ماهی یبار تا همیشه روی گل بمونه…

عوارض و درمان گل آنتوریوم:

برگهای جدید ریز،رنگ پریده و گلها ظاهر نمیشوند: خاک خیلی فقیر است و اختیاج به تغذیه مصنوعی دارد،طبق دستور تغذیه عمل کنید.

گلها ظاهر نمیشوند : نور کافی نیست،گیاه را به محل پرنورتری منتقل نموده و مواظب اشعه ی مستقیم افتاب باشید،این عارضه ممکن است مربوط به ابیاری زیاد از اندازه باشد در زمستان هفته ای یکبار ابیاری کافی است.

لکه ی قهوه ای روی برگها مشاهده میشود :عارضه مربوط به حمله قارچ است،با محلول قارچ کش نفوذی گیاه راطبق دستور سمپاشی نمایید.در صورتی که برگها خیلی صدمه دیده اند انها را حذف کنید.

برگها بر پشت اما گلها ظاهر نمیشوند :خاک از مواد غذایی خیلی غنی است،گلدان ها را در زمستان تعویض و خاک مناسب را انتخاب کنید.

در زمستان برگها زرد و به طرف پائنی میپیچند: هوا سرد و مرطوب است،گلدانها را به محل گرمتری منتقل نموده و در فاصله بین دو ابیاری اجازه دهید سطح خاک خشک شود.سپس ابیاری کنید،اگر برگها در حالی که سبز هستند میپیچند هوا سرد و خشک است،گیاه را به محل گرمتری منتقل نموده و ابیاری کنید.

برگها نازک،کم اب و زرد رنگ به نظر میرسند: گیاه خیلی تشنه است،فورا ابیاری کنید،سطح خاک را همیشه مرطوب نگه دارید.

برگها سیاه میشوند :هوا خیلی سرد است،امکان دارد که برگها در زمستان با شیشه سرد در تماس بوده اند.شرایط را مساعد کنید.

زخم های سفید پنبه ای شکل در سطح زیرین برگها و قاعده ی انها تشکیل شده اند: حشره افت عامل ان است،با پنبه اغشته به سم زخم ها را خیس کنید و هر دو هفته یکبار با سم حشره کش نفوذی طبق دستور گیاه را سمپاشی کنید تا علائم برطرف گردند.

حشرات ریزی در اطراف گیاه در حال پروازند:با سم حشره کش موجود در بازار گیاه را هفته ای یکباز سمپاشی کنید تا حشرات از بین بروند.

برگها براق بودن خود را از دست داده اند: هوا خیلی خشک است،غبار پاشی روزانه را در بهار و تابستان با اب سبک ولرم فراموش نکنید.

سطح برگها مملو از تار عنکبوت است:،عامل ان کنه ریز قرمز است،با پارچه یا اسفنج مرطوب برگها را تمیز نموده و با سم کنه کش طبق دستور سمپاشی کنید تا علائم برطرف گردد.تامین رطوبت در کاهش افت موثر است.

برگها مریض و شکافدار هستند: عامل ان صدمات فیزیکی است،گیاه را از محل پر تردد دور و برگهای اسیب دیده را از قاعده قطع کنید.

دیسکهای قهوه ای در پشت برگها ظاهر شده اند :برگها را با سم حشره کش سمپاشی کنید و پس از ۴۸ ساعت با چارپه ی مرطوب و نرم دیسکها را بردارید.

برگها سیاه میشوند و میریزند: اگر لبه ی گلها سیاه شده و سپس پخش شود،به خاطر کمبود کلسیم ناشی از کمبود رطوبت میباشد.اگر لکه های سیاه وسط گل ایجاد شده و بعد زیاد شوند به خاطر قارچ آنتراکنوز میباشد و باید با بنومیل سم پاشی کرد.


دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *