شخصی کردن تصاویر در Flickr  از طریق ویرایش تصاویر در  Camera Roll
چـقـدر مفـید بـود ؟

 

شخصی کردن تصاویر در Flickr  از طریق ویرایش تصاویر در  Camera Roll

 

Flickr یک سرویس میزبان تصاویر و ویدئوی آنلاین می باشد. به صورت پیش فرض همه ی تصاویر در Flickr عمومی هستند. زمانی که یک عکس در حالت عمومی قرار دارد, هر فردی می تواند آن را مشاهده و دانلود کند. اگر این موضوع شما را ناراحت می کند می توانید تنظیمات پیش فرض privacy را تغییر دهید – البته این تغییرات برای محتوایی که در آینده می خواهید در Flickr قرار دهید اعمال می شود. برای اینکه عکس فعلی را که در Flickr قرار داده اید در حالت شخصی تنظیم کنید باید تنظیمات خصوصی سازی محتوا را تغییر دهید. در حالی که عکس های خود را شخصی کرده اید دوستان و اعضای خانواده ی شما می توانند به عکس های شما دسترسی داشته باشند.

 

مراحل :

شخصی کردن تصاویر در flickr از طریق ویرایش تص irnab ir شخصی کردن تصاویر در Flickr  از طریق ویرایش تصاویر در  Camera Roll

تب You

  1. روی “You” و سپس “Camera Roll” کلیک کنید.

 

  1. یک یا چند عکس را انتخاب کنید. شما می توانید یک عکس را به صورت جداگانه انتخاب کنید یا روی گزینه ی “Select all” کلیک کنید.
5c28899c9ae28 شخصی کردن تصاویر در flickr از طریق ویرایش تص irnab ir شخصی کردن تصاویر در Flickr  از طریق ویرایش تصاویر در  Camera Roll

آیکون privacy

  1. روی آیکون “lock” کلیک کنید.
5c28899d0be14 شخصی کردن تصاویر در flickr از طریق ویرایش تص irnab ir شخصی کردن تصاویر در Flickr  از طریق ویرایش تصاویر در  Camera Roll

تنظیمات شخصی سازی

  1. انتخاب کنید که چه کسی می تواند محتوای شما را مشاهده کند. هنگامی که تنظیمات شخصی سازی پیش فرض را تغییر دادید, تنها روی محتوای جدیدی که در Flickr قرار دهید اعمال خواهد شد و روی محتوای فعلی شما تاثیری نخواهد داشت. شما می توانید یکی از گزینه های زیر را انتخاب کنید :

Public: هر کسی می تواند به محتوای شما دسترسی پیدا کند.

Friends & Family: مخاطبینی که به عنوان دوستان و خانواده شما تعیین شده اند می توانند به محتوای شما دسترسی پیدا کنند.

Friends: مخاطبینی که به عنوان دوستان شما تعیین شده اند می توانند به محتوای شما دسترسی پیدا کنند.

Family: مخاطبینی که به عنوان خانواده ی شما تعیین شده اند می توانند به محتوای شما دسترسی پیدا کنند.

Private: فقط خود شما قادر به مشاهده ی محتوا خواهید بود.

منبع : شخصی کردن تصاویر در Flickr  از طریق ویرایش تصاویر در  Camera Roll


دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *